میز خدمت

آخرین اخبار

کد مطلب : 911  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 491   |   تاریخ درج: پنجشنبه, تير 03, 1400   |   ساعت: 12:00 ق.ظ   |   منبع / نویسنده مطلب: کاربر سایت ربع رشیدی

 

تعداد شرکتهای دانش بنیان کشور از ۶ هزار واحد گذشت


شرکت‌های دانش‌بنیان بر اساس ماهیت و فعالیت‌شان، به دو گروه شرکت‌های دانش‌بنیان تولیدی و نوپا دسته‌بندی شده و دانش‌بنیان‌های نوپا یا تولیدی نیز بر اساس نوع فعالیت، پیچیدگی و اهمیت فناورانه در سه گروه نوع یک، نوع دو یا نوع سه جای می‌گیرند.

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام کرد: از میان ۶ هزار و ۳۵ شرکت دانش‌بنیان، بیش‌ترین حجم از این کسب وکار‌ها به دانش‌بنیان‌های تولیدی نوع ۲با سه هزار و ۲۸۹ شرکت اختصاص دارد و از جمع این کسب و کارها، ۵۴ درصد از فعالیت‌های فناورانه به این گروه اختصاص دارد.

همچنین شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا نوع ۲ با تعداد هزار و ۵۸۰ شرکت، سهم ۲۶ درصدی از زیست‌بوم نوآوری و فناوری را به خود اختصاص داده‌اند.

شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه‌های گوناگون فناوری از جمله فناوری زیستی، کشاورزی، صنایع غذایی، دارو، فرآورده‌های پیشرفته تشخیص و درمان، مواد پیشرفته، محصولات مبتنی بر فناوری‌های شیمیایی، ماشین‌آلات پیشرفته، تجهیزات پزشکی، برق، الکترونیک، فوتونیک، مخابرات، فناوری اطلاعات و ارتباطات، نرم‌افزار‌های رایانه‌ای و خدمات تجاری‌سازی بیش‌ترین حجم از تولید محصولات و خدمات دانش‌بنیان را ارائه می‌دهند.

وجود زیرساخت‌ها پهنه‌های نوآورانه و خدمات سهل‌الوصول موجب شده است تا بیش‌ترین تمرکز فعالان زیست‌بوم نوآوری از جمله شرکت‌های دانش‌بنیان در تهران صورت بگیرد، به طوری‌که پایتخت میزان بیش از سه هزار و ۱۹۹ شرکت دانش‌بنیان است.

اما استان اصفهان پس از پایتخت، دارنده بیش‌ترین شرکت‌های دانش‌بنیان است به طوری که ۵۴۷ شرکت دانش‌بنیان در این استان استقرار دارند و  استان خراسان رضوی با ۳۱۶ شرکت دانش‌بنیان رتبه سوم استقرار فعالان زیست‌بوم نوآوری و فناوری را به خود اختصاص داده است.

Share نسخه مخصوص چاپ

فرم درخواست مشاوره

*
*
*
*
*
*
*
Captcha: تصویر CAPTCHA
نام
نام خانوادگی
ایـمیل

ذخیره اطلاعات


 
 
 
ثبت نام فراموشی کلمه عبور؟